За компанията

 

Тикет Бест БГ ЕООД е българска компания, официален лицензиран представител на Ticket Best - международен билетен оператор с разпространение в Русия, Прибалтийските републики и Източните Балкани. 

Компанията стартира на международния пазар в Русия през 2013 г., след дългогодишния опит на своите създатели в сферата на продажбата на билети и организиране на събития. Скоро след това разраства дейността си в Естония и Литва. 

В момента е един от големите билетни оператори в Русия и Естония с водещи спортни и културни събития от ранга на Роби Уилямс, Продиджи, Ози Озбърн, конкурсът Златен Грамофон в Русия, националното първенство по футбол на Естония и многобройни театри, семинари, концерти, постановки, концерти, събори, фестивали и др. 

Системата за електронни билети на Ticket Best е разработена по съвременен начин с основна мисия – максимално улеснение на крайния клиент при закупуването на билет, както и многостепенна защита на билетите за пълното спокойствие на организаторите.

Системата се разработва от млад екип - хора с отношение към изкуството и модерните технологии. Регулярно се представят нови функции и възможности.

 

За организатори

Готови сме за сътрудничество! Повече информация за организатори може да откриете на следния линк: Информация за организатори>>